Kategorier
Blog

Næste kærlighed og bare gode mennesker

i disse egoistiske dage, så bemærker man hvis man støder på mennesker derviger fra normen på den gode måde, og gør noget ekstra for andre mennesker, eller bare viser sig fra den meget positive side..

i dag skulle jeg med bussen fra København, og tog derfor lidt tidligt afsted, stod så af på Nørreport for så tage  turen op af strøget, og efter  en god vandretur så der en der råber Tak for is..  og jeg kigger over på en mand jeg mødte i sidste uge i Horsens , og begynder  at smile …

For i sidste uge skulle jeg ud og  handle med en veninde, og havde  lidt travlt, men blev stoppet af en munk der ville fortælle mig lidt om hans indiske tro, og om at finde ro i sjælen, derfor solgte han bøger om emnet, men man behøvede ikke at købe dem,  hvilket også var lidt sv ært da jeg jo kun havde kort..og også lidt travlt , men han sagde, fair nok … du kan da give en is , hvilket jo bare fik mig til at smile lidt, for ja det kunne jeg da, men skulle jo afsted og møde en … så undskyldte og skyndte mig at løbe videre, men fik et eller  andet sted  lidt dårlig samvittighed, så blev ved at have ham i tankerne, så fik hævet lidt penge, og da vi så havde handlet, fik jeg øje på ham , han var ved at snakke med et par, og jeg gik så hen og prikkede ham på armen, lagde 20.-  i hans hånd, og sagde, husk nu at spise den ios …  han takkede  og smilede, og  fortalte jeg var et godt menneske…

og nu står han så på Strøget i københavn og takker mig for isen han købte i Horsens, og kunne huske mig …  2 mennesker der har gjort et indtryk på hinanden, men jeg følte bare  den dag at han var et godt menneske, og det havde jeg jo ret i …

 

i går  skulle min søster hjem med bussen, og stod ved stoppestedet og ventede, der kommer så en bus, men ikke den hun skal med, så hun rykker hen i solen , men chaufføren vinker  af hende, og hun vinker… “nej nej jeg skal ikke med” , han kører lidt frem til hvor hun står, og åbner  så døren, og vinker hen de ind, så hun går ind for at høre hvad der er  galt, han tager  fat i hendes  ene hånd, og med den anden  lægger habn et Anton Berg marcipanbrød i den, og smiler  til hende, hun begynder  at grine og siger  tak og går ud igen …  og tænker,…  hvad skete der  lige  der …

og jeg ved  giodt hvad der skete, et godt menneske  viste  overskud og næstekærlighed …og hvor  er det dejligt ..

bare der vare flere dage af den slags, men især flere mennesker  af den slags…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *