Kategorier
Blog Musik

en tur i loungen ?

mange  siger: sikke noget underligt musik at høre, og hvad  skulle det dog gøre ?

eller det er  meget  mørkt eller  sært, rodet osv.   men hvad er  det  egentligt  for noget ?

Lounge musik har mange  navne og er  blandet  godt sammen, men fælles er den stemning det skaber, og for dem der forstår musikken er det ensbetydende med afslapning (chill out) ro i hovedet, tid  til fordybelse,afstressning regulær livsnydelse …

musikken er  en blanding af  elektronisk musik, med lidt raggae, blues, soul, house, klassisk,hvor  tempoet sættes  ned  så man rammer  noget beroligende, musik man kan forsvinde ind i, nærmest  blive  skæv/euforisk af det, og det gør bla. at det  mange gange er  godt at falde i søvn  til.

I august er der ¨Stella Polaris som er  en endags festival der så rykker rundt i landet , og den har  vokset  større og større med tiden, og er i dag  den største  elektroniske koncertfestival  her  hjemme, og her  kommer  folk med  deres børn, og  slapper af, der er  ingen  negative  vibrationer, folk skælder ikk ud, men er  positive og  VIRKELIG afslappede, så meget man kan se  det i folks øjne  at der  lyser  ro ud af dem, mange med  ADHD  kan finde  i  der også, og er ikke  så hyper som ellers , man sidder  ned, slapper  af med musikken, sin mad, drikkevarer, spåil, bøger osv. ungerne render  rundt da man jo kan se dem , da alle jo sidder ned på  deres tæpper, sækkestole osv., og skulle solen lige  forsvinde ja så sker der ikke det  vilde ved det,m drypper  det lidt eller  regner, så hiver  folk et  stykke  plastik op, eller  en paraply, og det så det, man begynder ikke panikke eller noget, det jo bare vand..

og netop det  gør at jeg tænker  på det når jeg hører  den type musik, så musikken er  pludselig  sol, varme, afslapning, ro og hygge, noget  rigtigt positivt … og noget jeg så kan fordybe mig i … faktisk  forsvinde  fra jordens overflade…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *